Зно географія 2013

Інформаційні таблиці Додаток 6. Перелік ступенів, спеціальностей (спеціалізацій, освітніх програм), за якими оголошується прийом на навчання

…Тому що є можливість навчатися безкоштовно та отримати одночасно дві спеціальності та дві спеціалізації за сертифікованими програмами. Це дозволить мені бути більш успішним при працевлаштуванні.

Для того, щоб скористатись правом пільгового вступу абітурієнтам обов’язково потрібно зареєструватись на предмети ЗНО, визначені бюджетною пропозицією.

Заклади вищої освіти можуть передбачити обов''язкове складання творчих заліків із наступних спеціальностей (предметних спеціальностей): "Освітні, педагогічні науки", "Дошкільна освіта", "Початкова освіта", "Середня освіта (за предметними спеціальностями)", "Професійна освіта (за спеціалізаціями)", "Спеціальна освіта", "Фізична культура і спорт", "Дизайн (крім спеціалізацій для яких передбачено проведення творчого конкурсу)".

Кава-Іджен ("кава" з індонезійської - "кратер") - без перебільшення є чудом світу. Він знаходиться на сході Індонезійського острова Ява, висота 7886 метрів над рівнем моря, діючий, в кратері в оточенні сірих стні знаходиться яблучно-зелене кислотне озеро, над поверхнею якого тягнуться сірчисті шлейфи, а по одній зі стінок вириваються з-під землі досить потужні фумароли. По берегах навколо чорних отворів, що нагадують розкриті зеви чудовиськ, відливають золотом валики сірки. Такі ж отвори існують в дні озера, тому його температура на поверхні складає 65°C, а в глибині - понад 755°C: озеро Іджена заповнено не водою, а сумішшю сірчаної та соляної кислот.

Щодо аудіювання. Це будуть Tasks 6–8, всього 66 завдань. Буде запропоновано прослухати кілька аудіофрагментів  (двічі) тривалістю від 65 секунд до 8 хвилин , а потім відповісти на різнопланові завдання до них.

У разі, якщо ви претендуєте на небюджетну форму навчання, вам необхідно складати ЗНО з предметів, зазначених закладом вищої освіти, у який ви вступаєте (дану інформацію можна дізнатись із сайту університету або ж потелефонувати у приймальну комісію).

Реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 9 до 86 січня 7568 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

…Я вважаю, що ІДГУ один із найкращих у нашому регіоні, оскільки в університеті випускають фахівців з високим рівнем професійних якостей, компетентних, готових творчо мислити. В університеті створена атмосфера творчості та успішної самореалізації студента.

…Завдяки якісній навчальній програмі та міжнародній співпраці ІДГУ випускники бакалаврату всієї нашої групи вступили на безкоштовне навчання до магістратури університетів Болгарії.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты