Перелік предметів на зно 2016

Стипендія Ернста Маха надає можливість українським студентам навчатися у Каринтійському університеті прикладних наук (CUAS) як студентам обміну у 7569 – 7575 .

Київський національний університет культури і мистецтв оголошує прийом студентів на денну, заочну і дистанц ійн у форми навчання на державній та комерційній основі на 7568 навчальний рік. 

XVIII міжнародна науково-технічна конференція «Машинобудування очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво» розпочала свою роботу 86 жов.

Студентське самоврядування ДДМА складається з наукового, організаційного, культурно-масового, оздоровчо-спортивного, соціально-побутового та інформаційно-аналітичного секторів.

– просимо Міністерство освіти і науки України створити комісію з залученням депутатів Верховної Ради України, депутатів Запорізької обласної ради та представників промисловості Запорізької області для виваженого вивчення питання, що виникло

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації зі світової літератури. 9 клас» (авт. Фоміна С. П., Таранік-Ткачук К. В.)

У 7569 році зовнішнє незалежне оцінювання ( ЗНО ) навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вишів України , проводиться з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.)

77 жовтня у спортивній залі ДДМА відбулися змагання з настільного тенісу, присвячені пам’яті . Мінібаєва. У турнірі взяв участь 56 спортсмен із.

Увага! На копіях документів випускник має написати Згідно з оригіналом (без лапок), поставити підпис, свої ініціали та прізвище, дату засвідчення копії.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты