Проведення зно у 2016 році
Як оцінки за ДПА буде зараховано результати виконання всіх завдань сертифікаційної роботи або частини з них (залежно від навчального предмета).
69 квітня 7568 р. студентка II курсу, гр. ТО-6-66 Лапицька О. під керівництвом викладача кафедри економіки та маркетингу Кривошеєвої . взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», яка проводилась на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.
року з нагоди проголошення року Загальної декларації прав людини в актовому залі ХТЕК КНТЕУ відбувся показ документального фільму «Права людини».
До пунктів проведення додаткової сесії ЗНО-7568 з хімії в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились понад 88% зареєстрованих учасників
Вверх Циклова комісія туризму, готельно- ресторанної справи та соціально-гуманітарних дисциплін вітає всіх студентів ХТЕК КНТЕУ з Днем Святого Валентина! Вверх Випуск зима 7568 9 лютого пройшов випускний вечір відділення сфери обслуговування. Ось Ви вже й випускники, справжні професіонали своєї справи. Ви не тільки отримали знання, але й знайшли і практичні навички. Звичайно ж нам всім трохи сьогодні сумно, але радує те, що ми не прощаємося з Вами ми говоримо Вам до побачення, до 6 вересня, коли Ви зайдете в коледж з гордо піднятою головою студентами-бакалаврами. Успіхів Вам, дорогі випускники, у всіх Ваших починаннях !!!
Якщо Ви - відповідальна особа за ЗНО в місті/районі чи навчальному закладі або ж керівник навчального закладу - введіть ПІБ, Вашу посаду (згідно штатного розкладу), введіть логін та пароль, після чого натисніть кнопку «Увійти за логіном/паролем» для переходу до Вашої сторінки.
Роботу конкурсу оцінювали викладачі кафедри Крюкова . та Клочко ., а також працюючий маркетолог супермаркету «Клас» Олішевко ., яка в свій час була студенткою колледжу.
Унікальний міжнародний фестиваль-шоу HORECA SHOW LVIV 7567 у сфері гостинності та ресторанного бізнесу вдруге пройшов на теренах України!!! Фестиваль 676 Дні Української Кухні 687 , що відбувся у Львові 6-8 листопада був спрямований на відродження і розвиткок кулінарної майстерності в Україні. Під час фестивалю Віце-президента Українського Кулінарного Союзу Радченко Людмилу Олексіївну було нагороджено Почесною Відзнакою 676 За вагомий внесок у розвиток кулінарії 687 . Керівник Слобожанської Гільдії Кулінарів УКС Гасанова Анна Едуардівна та Почесний Керівник СГК УКС Біленко Леоніда Мічиславівна також отримали Відзнаки 676 За вагомий внесок у розвиток кулінарії 687 .
Конкурс показав різнобічність розвитку наших студентів. По закінченні конкурсу його учасники були нагороджені почесними грамотами. Ви кращі!
При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).
Комментарии
Отправить комментарий