Презентація до першого уроку 2018-2019 навчального року

Як писав Олександр Довженко: Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців. І такий народ завжди будуть зневажати й поневолювати. Українська держава зможе розвиватися лише знаючи своє минуле, і пам&rsquo ятати, що саме історична свідомість є вищою духовною цінністю будь-якої нації.

Сповідуючи принципи відкритості та прозорості роботи, Калуська РДА запрошує Вас взяти участь у нашому з Вами спільному завданні – сприяти розбудові української держави у сучасному світі – і одним із проявів такої співпраці органів державної влади з громадянами і є цей сайт. Сподіваємось, спільно з Вами, за Вашої безпосередньої участі, ми зможемо організувати більш плідну, більш правильну та оперативну роботу на благо нашої України.

Провідною темою у вивченні іноземної мови у початковій школі є, безумовно, тема Сім&rsquo я , упродовж якої учні розповідають про своїх найближчих людей і родинне коло. Під час вивчення матеріалу з теми Свята і традиції , молодших школярів слід ознайомити з елементами культури країни, мова якої вивчається. Знання, які учні отримують на уроках іноземної мови мають подаватися через призму знань, сформованих в процесі оволодіння рідною культурою. Тому, знайомлячись із святковими традиціями зарубіжних ровесників, необхідно обговорити сімейні традиції, традиції святкування у власній родині та у дитячому колективі, в якому перебувають діти.

7. Персоніфікація досвіду застосування засобів обчислювальної техніки, яка полягає у використанні посилань на відомих учням людей, посиланням на знайомі учням із життєвого досвіду (безпосередньо власного, або опосередкованого) ситуації.

8 листопада 69:55 - Участь українських спортсменів у професійному турнірі з армспорту Vendetta All Stars - Armfight # 55 читати повністю

Підготовлене виразне читання, подальший аналіз і осмислене читання напам''ять віршів про Батьківщину, рідний край, природу дають можливість навчитися відчувати душевний настрій поета через його опис картин природи і передати своє сприйняття і ставлення до навколишнього світу.

Це сприятиме національній самоідентифікації учнів, усвідомленню ними національних цінностей та необхідності їх збереження в умовах глобалізації світу.

75 березня в КВЦ «Парковий» відбудеться Міжнародний Фестиваль юних моделей і дизайнерів «Ukrainian Fashion Kids-7568». Грандіозна подія збере на великому подіумі юних моделей і дизайнерів з 67 країн світу і в черговий раз перетворить Україну в епіцентр світової fashion-індустрії.

Для досягнення цих цілей при вивчення мов національних меншин можна використовувати такий розділ у навчальних програмах, як Загальні відомості про мову та в якості дидактичних матеріалів вправи та завдання, в основу яких покладаються тексти, які відповідно до нової Концепції мають бути спрямовані на повагу до національних символів (Герба, Прапора, Гімну України) до прав людини толерантне ставлення до цінностей і переконань представників іншої культури, а також до регіональних та національно-мовних особливостей до рівності усіх перед законом готовності захищати суверенітет і територіальну цілісність України, а також виховання любові до державної та рідної мов, що є одним із проявів патріотизму.

Захар Міщенко – чемпіон України, призер Кубку Європи, фіналіст юніорських чемпіонатів світу та Європи з метання спису

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты