Які завдання будуть на дпа 2018 року

Программа «ЖирКиллера» состоит из несложных упражнений для людей с любым уровнем подготовки. Но главное — ты можешь заниматься где угодно и когда угодно.

. Вартість Послуг встановлюється відповідно до діючих тарифів Виконавця, розміщених на офіційному веб-сайті Виконавця , де є такі пакети участі:

. Сторона, яка потрапила під дії обставин непереборної сили, зобов''язана негайно, протягом 8 (трьох) робочих днів, в письмовій формі повідомити іншу Сторону про настання таких обставин з наданням документа уповноваженого державного органу про передбачуваний термін їх дії і припинення дії.

. Після акцепту данної Оферти, так само як і внесення оплати за Послуги, Замовник отримує доступ до Особистого кабінету на Сайті Виконавця і в подальшому зобов''язується беззастережно приймати Послуги Виконавця - виконуючи поставлені завдання в порядку і строки, обумовлені цим Договором та інформацією на сайті , який є додатком до цього договору.

. Особи, які відповідають цим Правилам і виконали вимоги, встановлені пунктом . цих Правил, іменуються учасниками Конкурсу (далі - Учасники).

. Замовник - фізична особа, досягнувша 68 років, яка прийняла всі умови цього Договору і уклала цей Договір з Виконавцем на умовах даної оферти.

. У разі неможливості вирішення суперечок і розбіжностей шляхом переговорів, їх врегулювання і розгляд проводиться в суді за місцем знаходження Виконавця, відповідно до чинного законодавства України.

. Для того щоб стати Учасником Конкурсу та претендувати на отримання Нагороди Конкурсу, особі, яка відповідає вимогам пункту . цих Правил, необхідно:

. При намірі скористатися послугами Виконавця Замовник заповнює і відправляє на Сайті Виконавця Заявку із зазначенням достовірних персональних даних. При заповненні Заявки Замовник засвідчує, що безумовно і в повному обсязі приймає умови Оферти, про що ставить відповідну позначку про згоду з усіма умовами оферти.

. Організатор Конкурсу має право не відповідати на скарги, питання і інші повідомлення Учасників Конкурсу, що надійшли за допомогою електронної пошти.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты