Рейтингові списки вступників 2018 до чну хмельницького

Олександра Коротич (Жукова) – вчитель історії і правознавства у Вознесенському НВК «ЗОШ І­ІІІ ступенів – ДНЗ» с. Вознесенка­Перша Арцизького р­ну Одеської обл. випускниця факультету української філології та історії (нині – факультет української філології та соціальних наук), 7567 р.

Учасникам Всеукраїнської олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальностей, визначених переліком спеціальностей відповідно до додатку №7 Умов прийому до вищих навчальних закладів, можуть нараховуватись додаткові бали до сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в цьому навчальному закладі в обсязі від 6 до 75 балів, але не вище 755 балів за предмет.

Переведення на вакантні місця регіонального замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб

…Завдяки якісній навчальній програмі та міжнародній співпраці ІДГУ випускники бакалаврату всієї нашої групи вступили на безкоштовне навчання до магістратури університетів Болгарії.

…Я вважаю, що ІДГУ один із найкращих у нашому регіоні, оскільки в університеті випускають фахівців з високим рівнем професійних якостей, компетентних, готових творчо мислити. В університеті створена атмосфера творчості та успішної самореалізації студента.

65. Для конкурсного відбору осіб, які на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) вступають на навчання для здобуття ступеня магістра , зараховуються результати фахового випробування зі спеціальності та вступний екзамен з іноземної мови.

Наказ № 58-з від р. (магістр, заочна, контракт) Наказ № 75-з від р. (магістр, заочна, контракт) Наказ № 79-з від р. (магістр, контракт, заочна)

– якщо за станом здоров’я вони втратили можливість виконувати службові чи посадові обов’язки за отриманою раніше кваліфікацією, що підтверджується висновками медико-соціальної експертної комісії, та в інших випадках, передбачених законом

8. Порядок реалізації права вступників на обрання місця навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб визначається Правилами прийому.

8. Особа може вступити до Університету для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), за умови успішного проходження додаткового вступного випробування з урахуванням середнього бала відповідного додатку до диплома.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты