Зошит природознавство 2 класс відповідь

Усі тіла складаються з речовин. Кожна речовина має характерні ознаки властивості: колір, блиск, запах, прозорість, розчинність та інші.

Завдання 5. Підготуй усне повідомлення про рослину чи тварину лісостепу, що тебе найбільше зацікавила. Запиши назву об''єкта. Укажи джерело інформації.

Речовини складаються з мікроскопічних частинок, здатних зберігати властивості речовин. Частинки різних речовин відрізняються за будовою, розмірами, формою і властивостями. Між частинками є проміжки, частинки постійно рухаються.

Завдання 9. Щоб переконатися, що речовини складаються із частинок - атомів і молекул, які постійно рухаються, виконай дослід.

Користуючись підручником (с. 669), виконай завдання навчального проекту. Запиши одержані результати в таблицю. Зроби висновок.

Козуля, заєць, білка, лисиця, лось, кабан, вовк, борсук, їжак, куниця лісова, горностай, рись, лісовий кіт, лісові та польові миші, птахи зозулі, солов''ї, шпаки, мухоловки, іволги, у лісах тетеруки, глухар, рябчик, дятел, сіра сова, біля водойм бобри, ондатри, видри, гадюки, ящірки, лелека, журавель, лебідь, дика качка, у водоймах риба, вужі, жаби.

7. Водяний горіх, плаваючий, верба чорнична, цмин піщаний, звіробій, журавлина болотна, чорниця, брусниця, сфагнові мохи.

9. Ропуха сіра, тритон, жаби, ящірки, вужі, гадюка звичайна, корольок жовтоголовий, кріт, заєць-русак, козуля, дикий кабан, ласка, горностай, куниця лісова, лисиця, тхір темний, вовк, лось, олень.

- Був створений гдз портал Svit- на далі . До 7569 року в Уа неті, не було абсолютно безкоштовних порталів з онлайн відповідями. Всі сайти з Готовими Домашніми Завданнями були абсолютно комерціалізованими, можна було подивитись тільки один номер одної книги гдз і це було лише за плату. Метою створення сайту було дати абсолютно безоплатний доступ до всіх гдз найпопулярніших підручників.

Кухонна сіль це тверда речовина білого кольору, без блиску і запаху, непрозора, солона на смак, добре розчиняється у воді.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты