Календарне планування трудове навчання 2 кл веремійчик за оновленою програмою

Англійська мова як загальноосвітній навчальний предмет може та повинна внести свій вклад в процес розвитку творчих здібностей учнів.

Розкрити закон збереження маси речовини у хімічних реакціях і навести його докази розкрити сутність хімічних реакцій ознайомити учнів з роботами є та пояснити значення закону збереження маси в хімії. Сформувати поняття про хімічне рівняння як про умовне зображення хімічних реакцій пояснити правила складання рівнянь хімічних реакцій, підбору коефіцієнтів , спираючись на закон збереження маси речовини. Формувати навички складання рівнянь реакцій

Я, як вчитель - предметник, намагаюся використовувати у своїй роботі різноманітні форми. Для цього складаю самостійно тести ,ребуси. Для того щоб на моєму уроці учні працювали активно я даю домашнє завдання теми яку ми будемо вивчати. Під час проведення уроків застосовую різні підходи та техніки, з дітьми виконуємо різні проекти та складаємо алгоритми.

Мета: 6. Узагальнити та закріпити знання з теми «Письмове висловлювання з елементами міркування» 7. Створити віртуальний продукт на запропоновану тему, доступний для користування мережевого співтовариства Завдання навчання. В ході роботи учні: • практикуються в написанні висловлювання з елементами міркування: • практикуються зі вживанні слів-зв''язок • відпрацьовують навики пошуку інформації в мережі інтернет • створюють структуроване монологічне висловлювання, спираючись на дані, отримані з мережі Internet, використовуючи додаток Power Point

Дистанційна освіта – це можливість навчатися та отримувати необхідні знання віддалено від навчального закладу в будь який зручний час. Положення про дистанційну освіту та Концепція розвитку дистанційної освіти в Україні регулює права та обов''язки учасників навчального процесу. Дистанційне метод вивчення англійської мови відноситься до комп''ютерного навчання іноземних мов. Обов''язковою умовою є система, за якою буде відбуватися навчання. Тобто дистанційне навчання англійської мови як самостійна система має бути орієнтована на системний підхід.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты