Гдз природознавство 3 класс робочии зошит відповіді гільберг сак 2015

- О, тоді все гаразд. - Після короткої паузи вона продовжила: - А знаєте, я навіть рада, що вона не приїхала мене зустрічати, бо наша зустріч попереду, а в мене вже є ви.

Тут не було нічого, вартого уваги, - лише голі стіни з кожного боку. Нагорі було темно, особливо в кутках, де дах сягав підлоги. Тут стояли численні скрині й коробки. На горищі було задушливо. Поллі-анна навіть підняла голову вище, їй

- Хіба ж не зрозуміло? Треба радіти з того, що милиці виявилися непотрібними! - тріумфально повідомила Полліанна. -Тепер бачиш, як усе просто!

Ненсі зробила глибокий вдих. Вона інстинктивно відчувала, що мала щось відповісти, і кинула оком на Тімоті. Той, однак, намагався дивитися в інший бік.

Саме із цим скарбом дівчинка й приходить до розкішного, але похмурого будинку тітоньки Поллі, яка не з любові і навіть не через співчуття, а суто з обов&rsquo язку дає притулок сироті-небозі.

- Що сталося? Ненсі, чому ти плачеш? - скрикнула вона, а потім з острахом додала: - Може, раніше це була твоя кімната?

9. Чи погоджуєтеся ви з такими висловлюваннями Полліанни: Коли шукаєш привід для радощів, забуваєш про неприємне Жити - це робити те, що хочеться ? Дайте розгорнуту відповідь.

слід заперечувати існування труднощів, страждань і зла. Просто, як на мене, значно ліпше сприймати невідоме бадьоро й радісно.

Коли 6968 р. на полицях американських книгарень з&rsquo явилася повість Полліанна , ніхто й гадки не мав, що невдовзі вона сколихне всю країну. Тим часом зворушлива розповідь про дівчинку з дивним ім&rsquo ям захопила читачів різного віку. Наклади книжки про Полліанну сягнули мільйона примірників, але й цього не вистачило, щоб задовольнити попит на неї. Лише за сім років після першої публікації повість було перевидано сорок сім разів! В Америці поширилася мода на створення Клубів Полліанни. Їх організовували навіть у в&rsquo язницях. Здавалося, усю країну охопила лихоманка гри в радість , якою втішалася маленька Полліанна. А незабаром слава про повість Елеонор Портер перетнула океан і покотилася країнами Європи.

- От якраз і можна! Можна! - вигукнула вона. - Але знаєш, Ненсі, я й сама спочатку цього не розуміла, - чесно зізналася дівчинка. - Тато мені пояснив.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты