Відповіді до математики 6 класс мерзляк

Вашій увазі представляємо Орієнтовні зразки екзаменаційних завдань для проведення ДПА 7568 Англійська мова 9 клас (Ранок). Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Обладнання: серветка (хустина), предмети кру­глої, квадратної, трикутної і прямокутної форми різної величини — блюдечка, ґудзики, кільця, коробочки, ліній­ки, олівці, прапорці, башточки тощо.

Завдання. Закріплювати у дітей уміння визначати напрямок від себе, позначати словами положення пред­метів відносно себе, рухатись у заданому напрямку.

Педагог пропонує другий варіант гри. Потрібно розкласти 5 однорідних предметів у дві коробки. Проведення гри «Знайди предмет такої ж форми».

Ускладнення: дитині дають в одну руку велику куль­ку, в другу — маленьку. Вона з заплющеними очима має визначити їх величину.

Х і д. Вихователь виставляє на столі різну кількість іграшкових тваринок, наприклад З білки, 9 їжаки, 5 зайчиків. Далі пропонує дітям погодувати звірят — набір «продуктів» стоїть поряд. Діти повинні подумати, ш о їсть тварина і скільки принести «їжі». Вихователь допомагає запитаннями, наприклад: «Скільки білок? Чим будемо годувати їх? Скільки горіхів принесемо?» Одна дитина виконує завдання, інші уважно дивляться. Якщо буде допущена помилка, виправляють.

Обладнання: у дітей — по б—7 карточок із зоб­раженням предметів круглої, квадратної, прямокутної форми у вихователя — набір площинних геометричних фігур.

Після цього викликає дитину: «Куди ти хочеш піти? Вправо підеш — ведмедя знайдеш, вліво підеш — зайця знайдеш, вперед підеш — кошик знайдеш, назад пі­деш — прапорець знайдеш». Дитина має вибрати напря­мок, назвати його, віднайти предмет і охарактеризувати його просторове розміщення: «Я вліво пішов і знайшов за шафкою зайця».

Перемогу із часом 69 хв. 69 сек. та результатом 965 балів (із 555 можливих) виборола команда імені Байди Вишневецького (кошовий отаман - Володимир Рябоконь ). Всі учасники цієїє команди отримають по одному додатковому балу до тематичної контрольної роботи з алгебри та з історії України. Вітаємо переможців!

X і д. У гості до дітей приходить лялька Марійка. Ви­хователь веде розповідь: «До нас у гості прийшла лялька Марійка і принесла свої фотографії. Вона просить допо­могти їй розібратися, коли вона фотографувалась: вран­ці, вдень, ввечері чи вночі. Але спочатку послухайте розповідь про те, що Марійка робила протягом дня » Вихователь розповідає і показує картинки. Потім пока­зує картинки в будь-якій послідовності, а діти визна­чають, в який часовий відрізок доби Марійка фотографу­валась і чим вона в цей час займалась. За правильну відповідь дитина одержує фішку.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты