Гдз хімія 8 клас л с дячук м м гладюк

Мама:  Нагодуй їх добре і скоро вертайся. Ось вже темна ніч чорними крилами накрила землю. Святий Миколай вже, певне, в дорозі. Чи не обмине він нашої хати? Щоб запросити його до нас, заспіваймо пісню до святого Миколая.

Веселун. Зачекай. Краще хай казкові люди Нам розкажуть, що як буде! Звучить циганська музика Циганка. Гей! Мої «чавели» милі!     Входять циганочки Пісню заспіваємо, Що на нас усіх чекає – Зараз нагадаємо!

(чути голосний гавкіт собак, влітає як вихор чорт, Антипко, одягнутий у чорний костюм з рогами, в руках в’язка березових прутів)

Шлють на землю поцілунки. ів у сані Миколай В митрі й теплих рукавицях: «Янголику, поганяй, Щоб на землю не спізниться!» іблом сяє з неба путь, Мигають зірки, мов іскри, Коні вихром так женуть – Ще скоріше шлеться вістка… ітвора ж гуде, мов рій,

У мене пропозиція. Кожний рік Святий Миколай приносить нам подарунки за добрі вчинки. А давайте і ми зробимо йому подарунок.

Учні загальноосвітніх класів викопують усі завдання 6-69 атестаційної письмової роботи. Учні класів з поглиблепим вивченням математики усі завдання 6-76. Час на виконання атестаційної письмової роботи з математики складає 685 хвилин для учнів загальноосвітніх класів та 685 хвилин для учнів класів з поглибленим вивченням математики. Указані рекомендації щодо кількості завдань та часу на їх виконання є орієнтовними, їх можна корегувати залежно від особливостей навчального процесу у кожному конкретному загальноосвітньому закладі.

Згідно з карпатською легендою, святий так сильно молився в церкві за знедолених, що золота корона сама впала йому на голову.

Оля:  Сьогодні треба нам скоріше закінчити всю свою роботу. І раніше лягати спати. Адже завтра день Святого Миколая. Він вже напевно зі своїми янголами вирушає на небесній колісниці в дорогу, на Землю, щоб зустрітися з чемними і добрими дітьми, яких він дуже любить і всім приносить подарунки.

Антипко:  (б’є його ще раз різкою) Ну досить, з тобою я ще розправлюся в пеклі. Будеш носити півроку смолу і смолитись на вогні цілий місяць, щоб добре запам’ятав, як треба виконувати мої накази. А зараз я прощаю тобі, бо є важливіші накази, завдання. Я дізнався, що по землі мандрують святий Миколай зі своїми Ангелами. Наше завдання – їх одурити і викрасти найбільше подарунків. Він буде роздавати їх чемним дітям, а я буду брехати на них, що вони погані, ліниві, а ти підбріхуй, кради з кошика все, що вдасться. Бо у нас як не збрешеш, не схитруєш, не вкрадеш, то не проживеш.

А в поза минулому році ми подарували йому нові надсучасні сані,  в яких є буквально все – і кондиціонер,і кавоварка, і вайфай..ох!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты