Гдз хімія 9 класс буринська практична робота 3

Виконують пісню на мотив «Циганочки» В світі десь блукає свято Гарне і веселе, А сьогодні прийде в гості До тебе й до мене. ПРИСПІВ: Ех, раз, іще раз! Хай танцює цілий клас. Ех, раз, іще раз Миколая свято в нас!

Буркун. Любі друзі, схаменіться! (Яга підскакує) Ні, так жити не годиться! Що насправді нас чекає, Те лише наука знає!

А я, звісно, Веселун! Гей! До нас прийшла зима! Веселішої нема! Нумо, хлопці та дівчата, Перевіримо санчата, Також лижі, ковзани – Чи годяться ще вони?! Лід міцний вже на ріці…

А в поза позаминулому році ми подарували йому нових надшвидкісних коней, ультра білого кольору, в срібних сніжинках!.. Яка краса!!!

Мама:   Що ж ,дітки, Миколай  з ангелами затримується мабуть  у Борщеві, але скоро прийде сюди. Сидіть діти чемно і ждіть його.

Згідно з карпатською легендою, святий так сильно молився в церкві за знедолених, що золота корона сама впала йому на голову.

Виходять ангели, в руках тримають вогники-свічечки. До образа Миколая 6 ангел. Боже, Отче, глянь на діти, на прекрасні твої квіти, Світи Сонцем і зірками над малими діточками!

Св. Миколай є «старшим» серед святих: опікується воїнами, володіє ключами від неба. Але більшість часу він проводить на землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам у дорозі, мореплавцям на морі.

Петрик: ( У руках у нього іграшка , якій він приділяє всю увагу ). Ти думаєш, що це так           легко. Добре вам всім старшим говорити. Таблицю множення ви всі знаєте напам’ять. А я ось її ніяк не покладу у свою голову. Не хочу більше працювати! Голова в мене болить.

небі метушня і рух – Янголята працю мають: От, одні несуть кожух Для Святого Миколая. 5.Інші лагодять санки, Навантажують  дарунки, Світять край шляху зірки

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты