Гдз хімія 9 попель

Марійка:  А ти постарайся швидше вивчити уроки, адже скоро повертається мама з роботи, а у нас ще багато домашніх обов’язків. Тобі ж мама доручила принести хліба з магазину, нагодувати кроликів, коли ж ти встигнеш?

7. ангел. Добрий Отче, Миколаю, ось про що тебе благаю, Щоб в усіх була здорова мати, й не хворів ніколи тато. До дітей 6 ангел. Дух святий хай з вами буде,

Веселун. Добре, що казкова сила До нас на свято прилітала – Про подарунки вона нагадала! Хто ж це їх до нас приніс?

небі метушня і рух – Янголята працю мають: От, одні несуть кожух Для Святого Миколая. 5.Інші лагодять санки, Навантажують  дарунки, Світять край шляху зірки

А в поза позаминулому році ми подарували йому нових надшвидкісних коней, ультра білого кольору, в срібних сніжинках!.. Яка краса!!!

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушку. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам. Тим же хто цілий рік пустував святий Миколай підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік.

Миколай. Це дуже легко мені відгадати, буду зі святом усіх вас вітати! Вчителі, батьки і діти, радий я як не радіти? Якщо в світлій цій оселі, ви здорові та веселі! Сподіваюсь, що між вами не зустрінусь з пустунами. У цій школі гарні діточки живуть, Всі батькам допомагають, Зло добром перемагають!

Виходять ангели, в руках тримають вогники-свічечки. До образа Миколая 6 ангел. Боже, Отче, глянь на діти, на прекрасні твої квіти, Світи Сонцем і зірками над малими діточками!

(чути голосний гавкіт собак, влітає як вихор чорт, Антипко, одягнутий у чорний костюм з рогами, в руках в’язка березових прутів)

Веселун. Зачекай. Краще хай казкові люди Нам розкажуть, що як буде! Звучить циганська музика Циганка. Гей! Мої «чавели» милі!     Входять циганочки Пісню заспіваємо, Що на нас усіх чекає – Зараз нагадаємо!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты