Коли буде концерт олега вінніка у полонному

З ініціативи Посольства Республіки Узбекистан в Україні та Асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (ICC Ukraine) 6. червня 7568 року в єві, у КВЦ «Парковий» відбудеться українсько-узбецький економічний форум на тему: «Україна і Узбекистан: перспективи розвитку економічних відносин».

Воздвиження і посвячення найбільшого пам&rsquo ятника в Америці присвяченого НЕБЕСНІЙ СОТНІ І ГЕРОЯМ УКРАЇНИ. Святійший Патріарх Філарет в сослужінні духовенства і державних діячів України і штату Іллинойс освятив новозбудований пам&rsquo ятник на посілості Громади Святого Андрія. Наша щира подяка міністру фінансів України Високодостойної пані Наталії Яресько і Високодостойному Генеральному Консулу України пані Ларисі Герасько.

У рамках події засновник та генеральний директор компанії Simcord Александр Александрович Кудь розповість про позитивні та стійкі тенденції, яких набуває Блокчейн, перспективах розвитку та принципах взаємодії Системи Bitbon із реальним сектором економіки.

75 вересня 7568 року в Києві, в конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбудеться щорічна Подія Simcord Innovation Technologies.

Тетяна Фетіскіна – призерка чемпіонатів України, призерка Кубку Європи, фіналістка юнацького чемпіонату світу з метання спису

До 75-річчя від дня народження Раїси Кириченко. Вперше в інтернеті: всі 655 наявних на даний момент пісень у виконанні Раїси Опанасівни відтепер можна прослухати на одній сторінці на сайті 8775 Золотий Фонд української естради 8776 ось тут

За традицією в рамках арт-фестивалю «Міні Міс та Містер України», відбудеться благодійна акція «Від серця до серця», під час якої учасники передадуть подарунки дітям з дитячих будинків.

В будинку культури добре получається організувати застілля до концерту і після. 5 Оцінити коментар 5 5

От так ярмарок у нас, Відкривать його нам час! Стрічечку перерізайте І гостей всіх закликайте! Хай і дивляться, й купують, Нехай гривень не жалкують, І ляльки та інші речі Хай придбають для малечі, І для хлопця молодого, Для дідусенька старого. Ярмарок у нас на славу! Всіх вас просимо ласкаво!

Комедійна гра на 6 дію за правилами п’єси Моріса Панича “СПОСТЕРІГАЧ”. Мала сцена.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты