Нпу драгоманова рейтингові списки

Науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту працюють над дослідженням наукової теми: «Євроінтеграційні процеси як складові глобалізованого світу» (науковий керівник теми – Тіменко І.В., і., професор). Тема зареєстрована в УкрІНТЕІ (державний реєстраційний номер 5658U558659).

Саме з цими вищими навчальними закладами Польщі Київський міжнародний університет успішно реалізує спільні освітні програми зі спеціальностей - міжнародні відносини, менеджмент, інформаційні технології, європеїстика (міжнародні економічні відносини), європеїстика (соціальні комунікації та медіа), управління підприємницькою діяльністю у туризмі, за якими студенти отримують європейські дипломи.

Лекційні курси викладаються українською мовою, частково англійською, семінарські заняття проводяться виключно англійською мовою.

Найактивнішими учасниками свята стали студенти Інституту, які навчаються за вищевказаними спеціальностями, демонструючи прекрасне володіння польською мовою, знаннями з історії та культури Польщі.

Наукові студентські товариства й гуртки: «Молодий європеїст», «Міжнародна політика в сучасному світі», «Україна в системі міжнародних відносин», «Молодий дипломат», «Студія з міжнародного публічного права», «Студія з міжнародного приватного права», «Економіст-міжнародник», «Комп’ютер і людина», «Економіко-математичне моделювання та методи оптимізації управлінських рішень», «Українські Інтернет-видання», туристичний клуб «Азимут», «Українська політична шахівниця».

У 7567-7568 . кафедрами були проведені заходи з покращення науково-методичного забезпечення викладання дисциплін, оновлення навчальних програм з переорієнтацію з лекційно-інформативної на індивідуально-диференційовану форму навчання та на організацію самостійної роботи студента. Забезпечена розробка нових навчально-методичних комплексів та курсів лекцій з навчальних дисциплін англійською мовою.

Після повного курсу навчання в Навчально-науковому інституті міжнародних відносин Київського міжнародного університету перед випускниками відкриваються широкі можливості для дипломатичної, науково-дослідної та викладацької кар''єри. Випускники успішно працюють в державних організаціях - міністерствах і відомствах, міжнародних, громадських і політичних організаціях, приватних фірмах і банках.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты