Відповіді на завдання н.п.листопад

. Погоджуючись з умовами та приймаючи умови цієї Оферти шляхом Акцепту Оферти, Замовник запевняє і гарантує Виконавцю, що:

. Участь в Конкурсі не дає права будь-якому Учаснику вимагати надання Нагород від Організатора, за винятком випадків, коли Нагорода присуджена відповідному Учаснику відповідно до Правил.

Оплата Послуг здійснюється Абонентом у національній валюті України безготівковим розрахунком, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку Учасника на поточний рахунок Виконавця.

. Особистий профіль учасника – сторінка, що містить інформацію про Учасника, генерується в Особистому кабінеті Учасника.

. Цей Договір, а також всі зміни та доповнення до цього Договору є відкритими документами і опубліковані для загального відома на Сайті Виконавця.

В «ЖирКиллере» нет и не будет жестких диет. За 6 недель ты научишься питаться правильно с помощью рациона и книги рецептов, составленными диетологом и тренером. Новинка 7 сезона — готовые меню на неделю.

. У разі невиконання конкурсних завдань, зазначених в пп .- цих Правил, учасник втрачає доступ до голосування в якості претендента, і втрачає право претендувати на нагороду. Але зберігає доступ в особистий кабінет, зберігає можливість голосувати за інших учасників конкурсу. Зберігає можливість отримувати завдання з вправами від тренерів.

. Учасник Конкурсу несе відповідальність за порушення авторських та інших прав третіх осіб згідно з чинним законодавством України.

. Учасник може бути виключений Організатором з числа учасників, якщо стосовно цієї Сторони у Організатора є відомості про «накрутку» голосів будь-якими способами (використання програмних засобів впливу на результат, реєстрація одного користувача під різними іменами і / або акаунтами і голосування від їхнього імені, розміщення прохань про голосування в спільнотах взаємного голосування, спроба покупки голосів за гроші або іншу винагороду, інші методи впливу на результат). Звернення з проханням проголосувати до своїх друзів в соціальних мережах «накруткою» голосів не вважається. . Беручи участь в конкурсі, учасник погоджується з усіма умовами цих Правил.

. Організатор при проведенні даного Конкурсу ставить перед собою наступні суспільно-корисні цілі: популяризація здорового і активного способу життя, залучення громадян до здорового способу життя.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты