Гдз для 1 4 класів

5. Тюлень-монах середземноморський, білобочка чорноморська, афаліна чорноморська орлан-білохвіст, чапля мала біла, дрохва, пелікан рожевий.

7. Усип манну крупу в склянку з горохом і перемішай їх. Як розташувалися горошини й частинки манної крупи? Перемішались.

Завдання 7. Рідкі речовини різняться між собою в''язкістю. Прикладом може бути різна текучість рідин. Перевір це на досліді.

Тварини: олені, козулі, їжаки, кроти, зайці, ховрахи, миші, полівки, борсуки, дикі свині, тхорі, лисиці, вовки, видри, бобри плазуни вужі, гадюки звичайні, ящірки, болотні черепахи птахи соколи, дятли, дрозди, припутні, сороки, горлиці, вивільги, граки.

Краплі роси і льодяні фігури, хмари і сніжинки тіла, які складаються з однієї речовини води. Вона є в тілах організмів, у грудочці ґрунту, у повітрі. Буває у трьох агрегатних станах (лід твердий і крихкий,

Дослід. 6. Відмір по півсклянки гороху та манної крупи. Горошинки і крупинки умовно будемо вважати частинками двох різних речовин.

вода текуча рідина, а водяна пара невидима газоподібна). Вода це безбарвна, прозора рідина без запаху і смаку, яка є добрим розчинником.

7. Налий молоко у пластикову склянку й постав до морозильної камери. Через годину вийми склянку. Що ти помітив? Зроби висновок. Під час охолодження рідке молоко перейшло у твердий стан.

На рівнинах зміна природних зон йде з півночі на південь. У горах природні зони змінюються з висотою від підніжжя до вершини.

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты