Календарне планування 2 клас 2018 за новою програмою зі змінами основи здоровя гнатюк

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.)

З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, рекомендованими Міністерством освіти і науки України. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні. Атестація в усній формі проводиться за затвердженими білетами.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., ПлієнкоВ. П.)

Розробка містить поетапний план роботи вчителя та учнів над проектом «ВИБІР КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ ІЗ УРАХУВАННЯМ ВІКУ ТА ТИПУ ШКІРИ», інформаційні джерела.

Розробка сценарію гри для учнів 8 класу про птахів - символів українського народу. Мета заходу: розвивати пізнавальний інтерес учнів до вивчення традицій українського народу розвивати уяву, вміння висловлювати власні думки удосконалювати вміння працювати з додатковою літературою.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

відроджувати традиції українського народу, виховувати любов, повагу до берегині роду – матері, встановити тісні зв’язки між сім’єю – дітьми – школою.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты