Умови здачі зно в 2016 році

Соцдопомогу отримувала на протязі півроку. Після інспекції і перевірки наданих довідок призначили допомогу в сумі 7555 гривень. Зараз отримала попередження про те, що я винна гроші органам соц захисту і мене будуть судити за цей борг.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Маю дітей до 6 років. За першу доньку отримую аліменти у розмірі 796 гривень. За двох інших дітей нараховується по 865 грн. на кожного. З однією дитиною перебуваю на обліку як мати одинока. Нічого не маю: ні земельних паїв, ні ділянок. Для проживання знімаю квартиру, сплачую за неї орендну платню + комунальні послуги. Отримала допомогу перед пологами у розмірі 6855 грн. за останні півроку, а також 565 грн. на мати одиначку і 8975 грн. по малозабезпеченості. При повторному зверненні за виплатою мені сказали, що я більше не буду отримувати виплату одинокої матері

Реєстрація в системі «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів» не потребує надання вступником будь-якої персональної інформації. Вступник лише вводить номер та серію свого атестата про повну загальну середню освіту та номер і пін-код сертифіката ЗНО.

Добрий вечір, шановні юристи. Проконсультуйте, будь ласка. Звернувся за призначенням допомоги з малозабезпеченості до соцзахисту, проте мені відмовили. Сказали, що матеріальне становище моєї родини не є критичним. Тому в мене питання: менше якого саме розміру повинен бути дохід сім’ї щоб отримати статус малозабезпеченої? Сподіваюсь на відповідь. Дякую.

Для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування, незалежно від отриманих (або не отриманих) ними доходів, для розрахунку допомоги по малозабезпеченості до сукупного доходу за кожен місяць зараховується:

Зверніть увагу! Після подання хоча б однієї заяви до навчального закладу редагування середнього балу буде недоступним. З питань корегування середнього балу, якщо є подані заяви необхідно звернутися безпосередньо до навчального закладу, в який подано заяву.

Оскаржити відмову в наданні допомоги малозабезпеченим сім’ям можна, звернувшись до вищого керівництва управління соціального захисту або до суду.

Для отримання оперативної інформації про перебіг ЗНО приєднуйтесь до сторінок Абітурієнт або Осві у Facebook.

Разом з тим, використання адрес електронної пошти з окремих доменів (наприклад, , ) в Україні заборонено . Використовуйте інші адреси.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты