Математика 5 класс истер решебник завдання для перевірки знань 6

Увага! Кількість варіантів завдань підсумкових контрольних робіт з української мови, російської мови, а також предмета Вступ до історії України зменшена у відповідності з листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту №6/9-879 від року Про проведення підсумкових контрольних робіт.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 9 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Кьося В. В.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 9 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.)

Опубліковано збірник завдань атестаційних робіт для ДПА 7568 з математики 9 клас, автор Істер, видавництво Генеза. Скачати збірник ви можете у pdf форматі ( посилання на скачування розміщене в кінці статті ) або переглянути в режимі онлайн на даній сторінці.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., ПлієнкоВ. П.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.)

Посібник призначено для підготовки та проведення державної підсумкової атестації з математики в основній школі. Він містить 67 варіантів атестаційних робіт, з яких кожні чотири є однотипними. Зміст усіх завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів з математики.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты