Як зробити в майнкрафті

Доброго вечора, Ірина. Щиро вдячний за Ваш коментар. В повному обсязі розміщу його на сторінці 676 Реєстрація баз персональних даних 687 . Надіюсь і на подальшу співпрацю. З повагою Валентин

За іншою інформацією, яка з''являлася в ЗМІ, керівництво кінозалів нібито побоювалося "безбілетників" і закривало двері під час сеансів.

зараз мені потрібна юридична ареса в єві, але поки що не є рентабельним для бізнесу арендувати приміщення. Хочу арендувати лише юридичну адресу. Яким чином уникнути махінацій з боку тих, хто надаватиме аренду (коли на одній адесі безліч підприємств)? Які є нюанси у справі оренди ? чи це легально?

Физическому лицу предпринимателю необходимо регистрировать базу персональных данных только в случае использования наемных работников (контрагентов, клиентов). Если предприниматель не имеет наемных работников (постоянных клиентов, агентов, посредников), регистрировать базу персональных данных ему не нужно. Самое главное если Вам в процессе деятельности физические лица предоставляют данные (в письменной или электронной форме), по которым их можно идентифицировать (соглашения, документы бухгалтерского учета, карточки клиента, др.)., значит, необходимо регистрировать БПД.

Здравствуйте, Алена. Ответ на Ваш вопрос дает Закона 676 О применении регистраторов расчетных операций в сфере торговли, общественного питания и услуг 687 : 676 Реєстратори розрахункових операцій та розрахункові книжки не застосовуються: 6) при продажу товарів (наданні послуг) фізичними особами підприємцями, які сплачують єдиний податок 9) при здійсненні фізичними особами торгівлі продуктовими або промисловими товарами за готівкові кошти на ринках 687

Доброго дня, Іванна. При зміні відомостей про засновників (а вони містяться в установчих документах, крім випадку, коли юрособа діє за модельним статутом), необхідно проводити зміни до установчих документів, для яких потрібен статут в новій редакції (або додаток). Тому не сумніваюсь, що у Вашому випадку держреєстратор не прийме документи до розгляду.

Спасибо большое за помощь. еще один вопрос по этой же ситуации. Могут ли учредители у которых 65 процентов голосов выйти из состава без ведома четвертого? То есть оставить одного чтоб закрывал предприятие? И если у ООО на данный момент существует задолженность то не обяжут ли оставшегося ее погашать? при чем эта угроза уже прозвучала в адрес учредителя. оформит ли госрегистратор такой выход из состава?

За номером телефону, зазначеним в картці "Центру захисту" в "Спарк", трубку взяв чоловік, який представився колишнім директором компанії.

Так, необхідно в налаштуваннях мережі вибрати опцію 8G/9G (LTE) або 7G/8G/9G (LTE). Детальніша інструкція про те як налаштувати 9G у вашому пристрої за посиланням.

Питання щодо ідентичності назв: ГО і газети. У нашому місті зараєстрована 676 Тернопільську міську молодіжну громадську організацію 676 Файне місто 687 . Чи можу я (я не є членом даної ТММГО 676 Файне місто 687 ) відкрити Тернопільську правову газету під назвою 676 Файне місто 687 ?

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты