Музика з однокласників

6. Книга погоди ( A weather book ). Діти виготовляють картки, де малюють схематичне зображення різних видів погоди, складають ці картки в конверти, які наклеюють на спеціальні зошити або блокноти &ndash книги погоди. Під час уроку ми усно з&rsquo ясовуємо, яка погода надворі за допомогою карток (учні розкладають відповідні картки на парті, а вчитель на дошці) і фіксуємо опис погоди в книгах.

Специфіка телекомунікаційних проектів заключається у тому, що всі вони міжпредметні. Вирішення будь якої проблеми за темою проекту завжди вимагає використання інтегрованих знань. Робота в міжнародних проектах потребує у якісних знаннях не тільки в галузі дослідження конкретної проблеми, але й певного усвідомлення в галузі національної культури партнера за проектом.

Учні входять в клас та сідають в коло. Називають себе (передаючи олімпійський факел), продовжують фразу «Здоровий Я, Олімпійські ігри – це… », поки вони це роблять вчитель кожному на спину кріпить різнокольорові наліпки.

Книга є найбільш розповсюдженим носієм іншомовної інформації. В навчальному процесі це підручники та навчальні посібники. Нажаль, оригінальні художні та наукові тексти не часто зустрічаються у сучасних шкільних підручниках англійської мови, а завдання до них досить часто перетворюють текст в учбовий.

Виховний потенціал іноземної мови збільшується з введенням у навчальний процес нових інформаційних технологій. Використання технологій, які привертають досвід та творчий потенціал учня, виводить процес навчання й виховання засобами іноземної мови за межі шкільних рамок.

Вона вважає, що метод проектів за наявністю певних умов може бути використаним в будь якому типі шкіл, на будь якому етапі навчання, якщо він відповідає таким вимогам:

9. Аудіо-екскурсія по місту (створення сценарію, запис на касету тексту екскурсії, прослуховування касети однокласниками)

8. Анкетування, інтерв&rsquo ю, дослідження на тему, що вивчається. Результат такої роботи оформлюється у вигляді таблиць із висновками та постерів) (survey, quiz)

Метод проектів є однією з технологій, яка забезпечує особистісно-орієнтований напрямок навчання та виховання, так як він практично вбирає в себе також інші сучасні технології, наприклад таки як навчання у співробітництві.

Батька Антона викликають до школи через відео, яке опублікувала Лола. Катерину Анатоліївну звинувачують у звабленні неповнолітніх, їй загрожує в&rsquo язниця. Тоха не хоче зізнаватися поліції у тому, що насправді сталося. Алекс здогадався, що групу Чистилище в Інтернеті веде Ася. Андрій хоче зробити стартап: брати гроші, допомагаючи учням з рефератами. До нього звертається найгарніша дівчина школи &ndash Аліса. Але виявляється, Андрій обманув однокласників і брав більше грошей, ніж Боря і Гера.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты