Рідна мова 4 класс 2 частина вашуленко відповіді гдз вправа 186 сторінка 96

Ведуча 6: Мама. Вдумайтесь, діти, як гордо звучить це слово. В народі живе багато хороших, ласкавих слів про матір. Ми не знаємо, хто вперше сказав, але вони часто повторюються і переходять від одного покоління до іншого, з вуст в уста. (Конкурс прислів’їв та приказок про маму).

Ще давай побачимо, що ви продаєте, По товару видно, як ви всі живете. Тож показуй, внучку, а я подивлюся, А як буде весело, то ще й посміюся!

Ставка п’ять відсотків застосовується для будь якого майна для спадкоємців, що не є членами сім’ї спадкодавця першого ступеня споріднення. Тобто, всі члени сім 8767 ї, які не є батьками, чоловіком або дружиною чи дітьми (в тому числі всиновленими), при отриманні спадщини мають сплатити до державної скарбниці п 8767 ять відсотків податку на доходи фізичних осіб.

Вони для вас ці речі змайстрували, Щоб ви раділи й дещо купували! І щоб душею трохи збагатіли Та і самі красу зробить схотіли!

від дідуся лишився будинок. пройшло вже 65 років після його смерті. всі родичі 6 і 7 ступеня спорідності відмовилися від спадщини на користь внучки. внучка переоформляє спадок через суд звичайно,та перебуває в декретній відпустці, виховує двох дітей дошкільного віку. який відсоток доведеться сплатити податковій?

Здравствуйте. Унаследованное и подаренное имущество не является совместно нажитым имуществом супругом. Такое имущество является личным имуществом того, кому подарили или кто унаследовал. Поэтому, вы как супруг, на наследство жены права не имеете.

Онук. Пробач, Дідуню, я не хотів тебе образити, ти ж знаєш, як я тебе люблю. Я знаю, що ти боровся і за свободу, і за рідну мову, впроваджував, як міг, її, та не завжди все залежало від тебе і від таких, як ти. Та й мало вас було, бо ж не всім хотілось боротись, жили ніби й добре, бо кращого не знали. А подумай: могло б так статись, що всі українці перестали знати рідну мову, що було б з Україною? Вона перестала б існувати, бо народ без мови — німий раб, а не народ. От ми й мало не осиротіли при живих батьках. А мова наша така чарівна!

А у нас вбрання придбайте, Йдіть, панове, не минайте! Є в нас бриль, жупан, запаска, Капелюх, сіряк, черкеска, Юпка, шапка і фартух, Шаровари і кожух! Є в нас кучма і личак, Плахта, свита і сіряк, Є чемерки і торочки, Гарні вишиті сорочки, Є корсетка і очіпок, Ще й сап’янці є для діток! Чоботи, хустки, спідниці. То ж заходьте, молодиці! Сукні є і черевики! Йдіть гарненькі на музики!

З часу нашого знайомства, Володимир Іванович став тісно співпрацювати з журналом „ Літературний Чернігів”. Відтоді і до сьогодні повсякчас опікується кожним його числом, дбає про його змістовне наповнення, імідж. Він став членом редколегії журналу, а згодом – заступником головного редактора. Не зважаючи на перевантаження педагогічною та науковою діяльністю, регулярно пише та надсилає майже до кожного числа журналу статті, есе, рецензії про твори видатних земляків, українських письменників, науковців.

Доброго дня я хочу купити бу авто але оформити його як подарунок,родинних звязків з тією людиною буде оподатковуватися такий дарунок і чи змушений вказувати реальну вартість автомобіля?

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

тест hrscanner ответы

гдз по башкирскому языку рабочая тетрадь 3 класс давлетшина

ноты до чего у бабушки вкусные оладушки ноты